duminică, 19 martie 2017

Feedback from Scoala from Nucet, Romania

Proiectul eTwinning “Children – our future” contribuie la îmbunătățirea calității și consolidarea dimensiunii europene în educație prin încurajarea învățării limbilor străine, cooperarea elevilor și promovarea conștiinței interculturale.
Proiectul permite dezvoltarea competențelor cheie, asigurând o mai mare eficiență procesului de predare-învățare-evaluare.
Prin lucrările realizate elevii au transmis, o stare, o emoţie sau un gând.
Elevii au lucrat în echipă, astfel încât cei mai competenți i-au ajutat pe cei cu nevoi speciale pentru a aduce și ei o contribuţie importantă în cadrul activităţilor desfășurate.
Proiectul asigură egalitatea de șanse, elevii colaborând și realizând produse de calitate sub îndrumarea cadrului didactic.
Proiectul poate fi integrat in curiculum si utilizat in activităţile curriculare si extracurriculare ale scolii, deoarece elevii devin mai increzători în forțele proprii, descoperindu-și noi talente.
La activitățile proiectului au participat și părinții, fie direct la realizarea anumitor produse, fie indirect, ca spectatori la expozițiile din cadrul proiectului.
Produsele au fost realizate cu plăcere, emoție, fiind atractive și ușor de utilizat, folosind diferite tehnici.
Se poate realiza un ghid de bune practici.
Produsele proiectului ușurează progresul școlar
Elevii participanți au dobândit respectul colegilor și și-au mărit încrederea în sine. Părinții și profesorii au fost mulțumiți de faptul că elevii și-au dezvoltat inițiativa și personalitatea.
Elevii învață mai mult, mai eficient și mai ușor atunci cand au experimentat emoții pozitive.
S-au valorificat metode şi tehnici de cunoaştere şi activizare a elevilor.
Caracterul valorizator al blogului proiectului evidențiază numele tuturor participanților.
Blogul
oferă posibilitatea cadrelor didactice de a crea alte parteneriate de colaborare interşcolară între elevi, pentru formarea și dezvoltarea competențelor elevilor în diferite domenii.

Părinte TURCU MIHAELA
Profesor GHEORGHE SILVIA
ȘCOALA GIMNAZIALĂ NUCET
Localitatea Nucet

Județul Dâmbovița

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu